Onze tooling

Om te zorgen dat wij zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk tot een goed resultaat komen hebben wij onze eigen tooling ontwikkeld.
Met deze tooling standaardiseren en automatiseren wij delen in het proces, zodat we de volledige aandacht voor jou en het project hebben.

Renor aanpak

Gestroomlijnd proces met duidelijke informatie

Alle informatie op één plek

Leg alle informatie en besluiten vast in één online omgeving. Zo heb je meer grip op het proces en hoeft niemand meer op zoek naar losse documenten.

Duidelijke interfaces en dashboards

Vergelijk verschillende combinaties van maatregelen en offertes in één duidelijk overzicht, of bekijk het effect van de verduurzaming op al jouw gebouwen in de portfolio view.

Efficiëntie door checklists en templates

Doorloop voor ieder gebouw een gestandaardiseerd proces, voorzien van checklists en templates per maatregel. Dit biedt zekerheid en zorgt voor een gestructureerd en overzichtelijk project.

Renor aanpak

Inhoudelijke kennis gecombineerd met marktinzichten

Databases met maatregelen en aanbieders

Verdiep je in een database met duurzame maatregelen, inclusief een passend marktaanbod met aanbieders die het uit kunnen voeren.

Duidelijke informatie en uitleg

Begrijp snel hoe duurzame maatregelen werken of zijn toegepast en krijg direct een gevoel bij de kosten en prestaties op basis van een bandbreedte.

Zekerheid met benchmarks

Maak de beste keuze voor je verduurzaming met onze doelmatigheid benchmark. Up to date met de laatste marktinzichten, offertes en prestaties van maatregelen.

Renor aanpak
Renor aanpak

Samenwerken eenvoudig gemaakt

Online samenwerken in één omgeving

Werk met het hele projectteam samen in één online omgeving, waardoor iedereen op de hoogte is van de laatste informatie.

Informatie op maat

Bekijk alleen informatie die voor jou van belang is, via de eenvoudige of technische view. Of ga gelijk door naar de samenvatting met investeringsvoorstel.

Takenmanagement en communicatie

Altijd een duidelijk overzicht van alle openstaande taken en acties in het project. Eenvoudige en transparante communicatie, wat leidt tot minder mailverkeer en -miscommunicatie.