TEAM

Over het team achter Renor

Binnen ons team komen verschillende disciplines en specialisaties samen die een snellere verduurzaming mogelijk maken.
We hebben kennis en expertise op zowel het gebied van het proces, de technische inhoud alsorganisaties en digitalisering.

 • Team Member Portrait

  Dave Baas

  Energiespecialist

  Als adviseur en energiespecialist help ik vastgoedorganisaties bij het inventariseren en concreet maken van verduurzamingskansen. Hierbij kan ik zowel op technisch als organisatorisch vlak goed uit de voeten. Ik heb een analytische aanpak en vertaal (complexe) technische vraagstukken graag naar begrijpelijke taal voor iedereen.

 • Team Member Portrait

  Teun van Schijndel

  Programmamanager

  Als project- en programmamanager help ik vastgoedorganisaties bij het versnellen, concretiseren en realiseren van de verduurzamingsopgave. Ik krijg energie van het in samenwerking met de interne- en externe betrokkenen creëren van toekomstbestendig en waardevol vastgoed.

 • Team Member Portrait

  Roland Hofstra

  Product Owner

  Als head of product ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de online omgeving. Dit omvat alles van design (UX/UI), requirements analyse, aansturen van het development team en het bedenken van werkende oplossingen. Mijn drijfveer is het ontwikkelen van een bedrijf dat oplossingen maakt die een grote impact hebben.