Onze missie is het realiseren
van de best mogelijke duurzame renovatieprojecten

Hoe wij werken

Als compact team combineren wij een klantgerichte aanpak met integrale kennis en slimme technologie. Dit zorgt ervoor dat we werken met bewezen en betrouwbare oplossingen, op maat gemaakt voor de specifieke wensen en uitdagingen van het duurzame renovatieproject.

Renor aanpak

Klantgerichte aanpak

Verduurzamen vraagt om overeenstemming tussen verschillende wensen en belangen. Denk aan de aanwezige huurders, netbeheerder en bouwpartijen. Wij zorgen ervoor dat het proces beheersbaar blijft. Acties, inzichten en risico’s blijven traceerbaar, onnodig rework wordt voorkomen.

Renor aanpak

Integrale kennis op maat

Wij integreren de juiste kennis op het juiste moment om verder te komen. Hiervoor hebben wij een netwerk met hoogwaardige partners die snel schakelen op basis van specifieke vragen. Denk hierbij aan installateurs voor technische kennis tot specialisten op het gebied van subsidies, juridische en fiscale mogelijkheden.

Renor aanpak
Renor aanpak

Gezamenlijk leren

Alle kennis en inzichten die worden opgedaan in eerdere renovatieprojecten blijven beschikbaar door de inzet van digitale tooling. Hierdoor kunnen we beter anticiperen op gewenste inzichten, de verwachte kosten en effecten en het beheersen van projectrisico’s.

Ons team

Teun

Teun van Schijndel

Proces Manager
linkedin
Roland

Roland Hofstra

Product Owner
linkedin
Dave

Dave Baas

Energie Specialist
linkedin