2035

SOFTWARE

Manage de verduurzaming van je vastgoed in één online omgeving

Bij het verduurzamen van een vastgoedportefeuille komen veel disciplines samen, denk aan techniek, financiën en vastgoedstrategie. Met onze software stellen wij organisaties in staat om grip te houden op de voortgang van verduurzamingsdoelstellingen door continu de juiste inzichten te krijgen en juiste besluiten te kunnen nemen.

Grip op verduurzaming

Door het samenbrengen van de strategische doelstellingen en operationele informatie, worden automatisch duidelijke en praktische inzichten gecreëerd.

Ondersteuning met kennis en tooling

Ondersteund door o.a. tooling, kennisbanken en geautomatiseerde berekeningen vereenvoudigen wij projectontwikkelingen en besluitvorming.

Effectief samenwerken

Werk met de hele organisatie op één manier samen aan de verduurzaming, dit bespaart tijd en bouwt aan een betere organisatie.

ONDERDELEN

Één compleet platform

In onze online omgeving worden alle onderdelen die horen bij een verduurzamingsprogramma naadloos met elkaar geïntegreerd.
Dit zorgt voor volledige controle op en het nemen van besluiten op basis van één betrouwbare bron van informatie.

Dashboards

Duidelijke inzichten in de status en voortgang van projecten en doelstellingen met verschillende dashboards.

Programma & Doelstellingen

Continu inzicht in en grip op de voortgang van doelstellingen zoals o.a. CO2-reductie, Paris Proof en CRREM.

Project tooling

Stel je project samen uit maatregelen uit de kennisbank en bereken automatisch de energie- en kosteneffecten van je project.

Kennisbank

Verdiep je kennis en blijf up-to-date op het gebied van onder andere maatregelen, subsidies, doelstellingen en regelgeving.

Samenwerken

Manage je project met behulp van het versturen van project-updates, checklists en bewaar automatisch de levensloop via snapshots.

Rapportage

Met de ingebouwde rapportagefunctie deel je eenvoudig inzichten op de voortgang en planning van programmadoelstellingen en projecten.
Paris Proof222

Behoud continu
grip op verduurzaming

Door het samenbrengen van de strategie en operationele informatie, worden er automatische duidelijke en praktische inzichten gecreëerd. Met deze inzichten kan worden bijgestuurd naar de juiste koers voor verduuzaming.

Altijd up-to-date

Door geautomatiseerde berekeningen i.c.m overzichtelijke dashboards blijf je altijd op de hoogte van waar je staat in de verduurzaming.

Stuur op doelstellingen

Direct inzicht in de status van en projecteffecten op doelstellingen zoals Paris Proof, CRREM en Energielabel.

Eenvoudig rapporteren

Door de gestandaardiseerde rapportages wordt het eenvoudig om updates te geven over de voortgang en planning.